CPU

1 core

RAM

1GB

Tárhely

25GB

Sávszélesség

100Mbps

1,100 Ft /hó
Megrendelem

Alap VPS szerver

A legkisebb VPS csomagunk, de egy egyszerűbb webes applikációra teljesen megfelel. Nincs külön forgalmi díj! Egy IPV4 és egy IPV6 cím alapból a csomagban. Továbbiak rendelhetők.

CPU

2 core

RAM

4GB

Tárhely

50GB

Sávszélesség

100Mbps

3,400 Ft /hó
Megrendelem

Kedvelt VPS szerver csomag

Sokan választják, mivel az ár-érték arány kiemelkedő. Nincs külön forgalmi díj!Egy IPV4 és egy IPV6 cím alapból a csomagban. Továbbiak rendelhetők.

CPU

4 core

RAM

8GB

Tárhely

150GB

Sávszélesség

1Gbps

5,900 Ft /hó
Megrendelem
CPU

8 core

RAM

16GB

Tárhely

200GB

Sávszélesség

1Gbps

13,000 Ft /hó
Megrendelem
CPU

12 core

RAM

48GB

Tárhely

250GB

Sávszélesség

1Gbps

25,000 Ft /hó
Megrendelem
A VPS csomagjaink főbb jellemzői
Maximális teljesítmény

A Cloud VPS csomagjaink HP Proliant multiprocesszoros szervereken helyezkednek el, a leggyorsabb SDD merevlemezekkel és sok memóriával.

Webes kezelőfelület

A Virtualizor-nak köszönhetően egyszerűen és megbízhatóan tudja felügyelni és adminisztrálni a virtuális szerverét. It szinte minden rendelkezésre áll, a webes VNC konzoltól, a beállításokon keresztül az operációs rendszer installációig.

Biztonság

Automatikus napi és heti mentésekkel biztosítjuk azt, hogy hiba vagy törlés esetén kérésre vissza tudjuk állítani a teljes szervert.

99.5% Uptime garancia

Mivel a lehető legminőségesebb márkás szervereket alkalmazzuk adatközpontunkban és redundáns Juniper core szervert használunk az optikai hálózatunkon ezért Ön is nyugodt lehet.

Korlátlan sávszélesség*

Közvetlen optikai kapcsolataink a legnagyobb külföldi és hazai internet gerinchálózatokhoz biztosítják, hogy ügyfeleinknek mindig megfelelő mennyiségű és minőségű sávszélesség álljon rendelkezésre

Pénzvisszatérítési garancia

Ha Ön valamiért nem lenne elégedett a szolgáltatásunkkal, és mi nem tudjuk orvosolni a gondokat, akkor 30 napon belül lemondhatja és mi a teljes összeget visszatérítjük.

Mi is az a VPS szerver?

A VPS hosting egy virtuális magánszerver, és virtualizált szerver. A VPS tárhelyi környezet egy dedikált szervert utánoz egy megosztott tárhely környezetében. Ez technikailag egyaránt megosztott és dedikált tárhely.

A VPS Hosting a webtárhely-számlák azon típusainak egyike, amelyek közül választhat webhelye online tárolására. Ahhoz, hogy webhely legyen az interneten, a webhely fájljainak egy webkiszolgálón kell lennie.

A szerver beállítása és kezelése nemcsak drága, de bonyolult is lehet. A webtárhely vásárlása lehetővé teszi, hogy valaki béreljen helyet egy webszerveren, megkönnyítve ezzel egy átlagos webhely webhelyének üzemeltetését, mivel csak annyit kell tennie, hogy feltölti a webhely fájljaikat (a szerver beállítására nincs szükség a részükre).

Miért különbözik a VPS tárhely a megosztott és dedikált webhelytől?

Dedikált szervereinkkel teljes szervert kölcsönöz. Ez optimális azoknak az embereknek, akiknek a forgalma nagyon nagy a webhelyükön, vagy nagyon specifikus módon kell beállítaniuk szerverüket. Nem mindenkinek kell azonban teljesen dedikált webszerverrel rendelkeznie. Ha csak a webhelyén kezd el kezdeni, akkor sok pénzt spórolhat meg, ha a szerver egy kis részét bérelte. Közös tárhely akkor történik, amikor a szerver egy részét megosztja más felhasználókkal, ahelyett, hogy egy teljes szervert bérelne magának.

Ha egy dedikált szervert fontolgat, és nem biztos benne, hogy megfelelő-e az Ön számára, akkor valószínűleg be kell szereznie a VPS tárhelyet.
Hogyan működik a VPS tárhely?

A VPS-tárhely alapjául szolgáló technológia hasonló a VMware vagy a Virtual Box technológiájához. Ezek a programok lehetővé teszik, hogy több virtualizált operációs rendszert futtasson egy gépen. Lehet, hogy az asztalon Windows 7 fut, de a számítógép újraindítása nélkül más operációs rendszereket is futtathat, például Windows XP-t vagy Linux-ot.

Operációs rendszer virtualizálása

A VPS tárhelyi környezetünk ugyanúgy működik. Miközben van egy fizikai kiszolgáló, több különböző virtualizált operációs rendszert futtathatunk ugyanazon a kiszolgálón. Minden virtualizált operációs rendszer úgy viselkedik, mintha dedikált szerver lenne. Ez lehetővé teszi, hogy a dedikált szerver összes előnye mellet a költség a töredéke legyen.
Figyelem!

A csomagokhoz kizárólag online ügyfélszolgálat tartozik (chat vagy email), a beállításokat az ügyfél saját maga manageli a webes control panelen (directadmin, virtualizor vagy cPanel) keresztül.
Minden egyedi email vagy telefonos beállítási/átállítási kérelem külön fizetendő

A feltüntetett árak NETTÓ árak, tehát +27% ÁFA.

*Nem korlátozzuk az Ön szolgáltatásának sávszélességét, mindaddig, amíg megfelel az általános szolgáltatási feltételeinknek. Ha szerverének sávszélessége vagy tárhelyének használata veszélyt jelent kiszolgálóink stabilitására, teljesítményére vagy üzemidejére, e-mailben értesítjük Önt, és egy nagyobb csomagra áttérhet, vagy korlátozhatjuk az Ön webhelyén felhasznált erőforrásokat. Ritka, hogy egy webhely megsérti a tárhely-megállapodást, és általában csak olyan webhelyeken jelenik meg, amelyek tárhelyet használnak fájlmegosztásra vagy tárolásra.

További kérdései lennének?
Lépjen velünk kapcsolatba. Nálunk minden megoldható!

Egyedi ajánlatot kérek