Due to popular demand we will switch back to our old domain name infotechna.com soon!

Számlázási információ

 Sunday, June 30, 2024

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Infotechna Kft. új szolgáltatás-kezelési rendszert vezet be, amelynek célja, hogy egyszerűsítse és hatékonyabbá tegye az ismétlődő szolgáltatások kezelését. A rendszer automatikusan jelezni fogja Önnek a domain nevek lejáratát 30 nappal előre, valamint a megújítási díjakról szóló díjbekérőket 15 nappal a határidő előtt küldi ki.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a közvetített szolgáltatások esetében fontos a díjfizetési határidő betartása, mivel a szolgáltatások a határidő napján lejárnak, és késedelmes fizetés esetén azok elérhetetlenné válhatnak. Ha a lejárat hétvégére esik, javasoljuk, hogy a számlát néhány nappal korábban rendezze, mivel a rendszerek a dátumokat követik, függetlenül attól, hogy az munkaszüneti nap-e vagy sem.

Felhívjuk figyelmét, hogy a befizetések részben automatikusan feldolgozásra kerülnek, azonban a közleményben megadott információk alapján nem minden esetben azonosítható egyértelműen a befizetett díjbekérő vagy számla sorszáma. Ezért kérjük, hogy a közleményben egyértelműen tüntesse fel a számla sorszámát, hogy elkerüljük a manuális ellenőrzés szükségességét.

Köszönjük megértését és együttműködését.

 

Üdvözlettel,

Infotechna Kft. Ügyfélszolgálata