Due to popular demand we will switch back to our old domain name infotechna.com soon!

Értesítés a LayerSlider WordPress bővítményben kritikus SQL-injekciós sebezhetőségéről

 Monday, April 8, 2024

Tisztelt Felhasználónk!

 

Értesítjük, hogy a LayerSlider WordPress bővítményben kritikus SQL-injekciós sebezhetőséget azonosították, amely érinti a szerverünkre feltöltött weboldalát. A sebezhetőség részleteit a CVE-2024-2879 azonosító alatt találhatja, amely magas, 9.8-as CVSS pontszámmal rendelkezik, és kritikusnak minősül.

A sebezhetőség a bővítmény 7.9.11 és 7.10.0 verzióit érinti, és lehetővé teszi az illetéktelen támadók számára, hogy érzékeny adatokat szerezzenek meg az adatbázisból. A Kreatura csapat már kiadott egy biztonsági frissítést, amely a 7.10.1-es verzióban javítja a hibát. Sürgősen javasoljuk, hogy frissítse a bővítményt a legújabb verzióra, hogy megvédje weboldalát az SQL-injekciós támadásoktól.

 Kérjük, ne késlekedjen a frissítéssel, és ellenőrizze weboldalát további sebezhetőségek szempontjából is. Amennyiben segítségre van szüksége, jelezze.  

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2022-ben bevezetett Digitális Egyenlőtlenségek Semlegesítésére (DES) vonatkozó törvény értelmében a tárhelyszolgáltatók felelősséget viselnek a webtartalmakért. A törvény célja az internetes tartalmak biztonságának és tisztességes elosztásának elősegítése.

Fontos, hogy minden felhasználó tisztában legyen ezzel a jogi kötelezettséggel, és a weboldalakon közzétett tartalmak megfeleljenek a törvényi előírásoknak és az etikai normáknak.

Kérjük, vegyék figyelembe ezt a fontos információt, és segítsenek minket abban, hogy weboldalukon csak törvényes és elfogadható tartalmak legyenek elérhetőek. Köszönjük együttműködésüket és megértésüket.

 

Üdvözlettel,

Infotehna Kft. / Servergalactic