Nano szerver akció - Infotechna Ltd.

Knowledgebase

Nano szerver akció

3 hónap díjmentes szerver hoszting szolgáltatás a Málna PC webshopjából újonnan vásárolt Raspberry Pi alaplapokra!

Vásároljon RAPBERRY Pi dobozolt alaplapot vagy kitet a Málna PC-től (https://malnapc.hu), és ha a kiállított számlát bemutatja az Infotechna Kft. (1037 Budapest, Zay u.3) ügyfélszolgálatán, a cég Zay utcai szervertermében 3 hónapig díjmentesen üzemeltetheti eszközét!

Az akció ideje és feltételei

Minden 2021.07.01 után a Revolt Kereskedelmi Kft. (https://malnapc.hu) által eladott Raspberry PI eszközre érvényes akció 2021.12.31 ig érvényes. Az akció részegységekre, kiegészítőkre, illetve máshol vásárolt termékekre nem vonatkozik.

Az akcióban szereplő eszközökre, az eladás napjától számított 6 hónapon belül lehet igénybe venni a 3 hónapos díjmentes szerver termi üzemeltetésre hirdetett akciót. Az akcióban azok az eszközök vehetnek részt, melyek eladásának tényét az eladó meg tudja erősíteni.

Vevőnként, az adott időszakban vásárolt maximum 3 eszközre érvényesíthető az akció.

Az akcióban lévő eszközökre, az Infotechna Kft (www.servergalactic.hu weboldalán megtalálható), „NANO” szerver hoszting szolgáltatást biztosítja, a „Számítástechnikai eszközök és kiegészítők üzemeltetésének” szerinti feltételekkel. A szolgáltatás az eszköz beüzemelésével kezdődik, és a harmadik hónap utolsó napjával jár le.

A szolgáltatás igénybevételének menete és feltételei.

Az akcióban részt vevő eszköz tulajdonosának vagy üzemeltetőjének jelezni kell szándékát a szolgáltató részére honlapján (www.servergalactic.hu)  keresztüli megrendeléssel vagy e-maliban (iroda@servergalactic.com), a megadott adatok alapján a szolgáltató elkészíti a szerződést, és azt a Megrendelő részére a beállítandó hálózati beállítás adataival együtt megküldi. A Megrendelőnek az előre elkészített, beállított, üzemre kész állapotú eszközt (tápegységgel együtt) kell a Szolgáltató részére eljuttatni. A Szolgáltató az eszközt internetes hálózatra csatlakoztatja, és tápellátást biztosít, így a szolgáltatás kezdetét veszi.

A Meghirdetett akciós időszak lejártával az eszköz üzemeltetése a szerződésben meghatározott feltételek mellett folytatódik.

  • 1 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

 Webárúházat szeretnék üzemeltetni – mit kell tudnom?

Az élet területén szinte minden esetben vannak jó, de alap szolgáltatások és emelt szintű...

 A Let’s Encrypt munkatársai által kiadott közlemény: változások szeptember 30-al

2021 szeptember 30-án megváltozik a régebbi böngészők és eszközök hitelesítése a Let's Encrypt...

 Honlapkészítés, egyszerűen, gyorsan, kényelmesen.

Sokan eddig nem mertek belevágni honlapjuk készítésébe, mivel problémásnak értékelték, HTML, PHP...

 Adatmentés vagy más néven Backup

Az adatmentés a számítógépen tárolt információkról történő biztonsági másolat készítése,...

 Mit tegyek, ha nem tudok e-mailt küldeni/fogadni?

Általánosságban az első, amit ilyen esetben érdemes megnézni, hogy jó volt-e a címzés, a megadott...